Toshiba Mainboard V28A000113B1 / PE0840 / PA TUNER

Toshiba Mainboard V28A000113B1 / PE0840 / PA TUNER

€50,00
Prodhuesi:Toshiba
Kodi i Produktit: V28A000113B1
Stock Instock

Overview

Toshiba Mainboard V28A000113B1 / PE0840 / PA TUNER INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund...

Toshiba Mainboard V28A000113B1 / PE0840 / PA TUNER

INFORMACION!​
Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin!
Mund te ndodhe qe ka modulla te njejte mirpo me cmime te ndryshme sepse cmimi i furnizimit ka dallu.
Disa pllaka kur te hargjohen (shiten) nuk ka mundesi me te porositen sepse nuk prodhohen me nga prodhuesi.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova