HDMI Kabëll 1M ULTRA HD 4K me filtera
SALE -17%

HDMI Kabëll 1M ULTRA HD 4K me filtera

€5,80 €7,00
  • 10 ose më shumë €4,70
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 5686658
Stock Instock

Ky kabëll HDMI me shpejtësi të lartë me ethernet, është i përshtatshëm për pajisjet si Resiver, DVD, Bluray etj, dhe mund të transmetoj rezolucione video prej 1080p dhe më të lartë, duke përfshirë teknologjitë e avancuara si 4K, 3D dhe Deep Color.


• HDMI me shpejtësi të lartë 

• 4K Ultra HD 

• Me kontakte te flakruara

• Me filtera

• 1 metër

Ky kabëll HDMI me shpejtësi të lartë me ethernet, është i përshtatshëm për pajisjet si Resiver, DVD, Bluray etj, dhe mund të transmetoj rezolucione video prej 1080p dhe më të lartë, duke përfshirë teknologjitë e avancuara si 4K, 3D dhe Deep Color.


• HDMI me shpejtësi të lartë 

• 4K Ultra HD 

• Me kontakte te flakruara

• Me filtera

• 1 metër

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova