Shperndares I rrymes me 6 dalje dhe me mbrojtje nga rrufeja

Shperndares I rrymes me 6 dalje dhe me mbrojtje nga rrufeja

€17,00
Kodi i Produktit: V37654
Stock Instock

Overview

Shperndares I rrymes me 6 dalje dhe me mbrojtje nga rrufeja Ky shperndares kualitativ ka mbrojtje nga mbitensioni, prizat jan te kthyera ne 45° qe mos...

Shperndares I rrymes me 6 dalje dhe me mbrojtje nga rrufeja 

Ky shperndares kualitativ ka mbrojtje nga mbitensioni, prizat jan te kthyera ne 45° qe mos te pengohen njera me tjetren, kontakte stabile, I sigurt ndaj lendimeve mekanike, sigurim per femije

Max. 13.500A rryme kaluese, kabllat me trashsi 1,5 mm²

Max. 3.680W, 16A


Pershkrimi ne anglisht :
6-way power socket with switch and overvoltage protection, black 1.4m

  • 6-way overvoltage protection multisocket
  • max. 13.500A leakage current
  • core thickness 1.5 mm²
  • sockets turned 45 °
  • stable contacts
  • shatterproof, high quality plastic housing
  • children security
  • cable length: 1.4m
  • max. 3.680W, 16A
Color:black

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova