Konvertues - Adapter per telefon mobil

Konvertues - Adapter per telefon mobil

€3,40
Kodi i Produktit: D838533
Stock Instock

Overview

Adapter per telefon mobil ADAPTERKABEL MICRO USB B SHTEKER (PRIZE) NE  USB A KUPLLUNG (SPIN) Mundeson lidhjen e nje USB Stikut ne telefon, pa ...

Adapter per telefon mobil

ADAPTERKABEL MICRO USB B SHTEKER (PRIZE) NE  USB A KUPLLUNG (SPIN)

Mundeson lidhjen e nje USB Stikut ne telefon, pa pasur nevoje me u lidhe me PC per bartjen e fotografive, Video dhe te dhenave tjera. Perdoret per shume lloje te telefonave per bartjen e te dhenave.

Allows you to connect a USB flash drive connected without a PC connections: Standard micro-USB plug-OTG -> USB connector, USB OTG (USB On-The-Go) for direct transfer photos, videos, and other content

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova