Telefon mobil special per persona me aftesi te kufizuar SOS

Telefon mobil special per persona me aftesi te kufizuar SOS

€60,00
Prodhuesi:Olympia
Kodi i Produktit: o2147
Stock Instock

Overview

Telefon special me thirrje emergjente Ky telefon mobil eshte i mbaruar per persona me aftesi te kufizuar si dhe poashtu per persona te moshuar ...


Telefon special me thirrje emergjente

Ky telefon mobil eshte i mbaruar per persona me aftesi te kufizuar si dhe poashtu per persona te moshuar qe kane problem me shiqim.  I pershtatshem per femije qe ne rast emergjente i kap panika.

Telefoni ka permbas susten emergjente (pullen) SOS qe mjafton me shtyp ate dhe te therret menjeher personin e deshiruar. Normal qe kjo suste e siguruar qe mos te shtypit pa dashje. 

Ne kete telefon mund te vendosen te dy kartelat SIM (Vala, Ipko ose Z mobil) si dhe posedon operacionet tjera qe posedojn telefonat tjere.Ne te mund te regjistrohen deri ne 300 numra.Automatik SMS kur bateria fillon me u hargju. Mundeson deri ne 4.5 ore bisede telefonike ose qendron ne gjendje gadishmerie deri ne 140h (stand by).Per me shume funksione lexoni tekstin poshte.

 • Comfort Mobilephone with Big Buttons and 
 • Colour LC-Display
 • GSM Standard Quad Band
 • 2.0“ Colour-LC-Display (Dot matrix) with backlight
 • Comfortable Picture dialing (8 Memories)
 • Micro-SD card slot
 • Icons for easy menu selection
 • Speakerphone
 • Extra large dial keys with backlight
 • Phonebook for 300 entries
 • Messages (SMS)
 • CallerID for 20 entries
 • Emergency (SOS) key
 • Vibration alarm
 • Bluetooth
 • Polyphonic ringtones
 • Dual SIM
 • Date/Time/Alarm
 • Integrated Mini-Torch
 • Integrated FM-Radio
 • Auto charge reminder by SMS*
 • *Intelectual property right registerred
 • Recharable Li-Ion Battery pack
 • Standby time up to 140 h
 • Talk time up to 4.5 h
 • SIM-Lock free
 • Dimensions: 1126,7 x 54 x 14,1mm
 • Weight (incl. Battery): approx. 90 g
 • Desktop charge cradle included
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova