10 adaptor mbushes per Mobil, MP3, Lojra, Bluetooth Headset etj.

10 adaptor mbushes per Mobil, MP3, Lojra, Bluetooth Headset etj.

€7,00
Kodi i Produktit: 5412810159215
Stock Instock

Overview

10 adaptor mbushes per Mobil,MP3,Lojra,Bluetooth,Headset etj.   Me kete Multi adaptor mund te lidhen dhe te mbushen shumica e e telefonave Mobil...

10 adaptor mbushes per Mobil,MP3,Lojra,Bluetooth,Headset etj.

 

Me kete Multi adaptor mund te lidhen dhe te mbushen shumica e e telefonave Mobil, MP3 player, Lojra te ndryshme per femi qe jane mobile, Bluetoth Headset e te tjera IPOD, Sony Ericsson, Samsung 20PIN,LG,Universal Micro USB, Universal mini USB, PSP, Nokia DC3.5, Nokia 2.5 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova