Drite orientuese LED me automatik ndezje gjate nates 1Watt

€6,60
Prodhuesi:Olympia
Kodi i Produktit: o97850
Stock Instock

Overview

Drite LED me auto ndezje gjate nates   Kjo drite LED mund te vendoset tek dhoma e femijeve, koridore shkallet etj. Kur te fillon te erresohet...

Drite LED me auto ndezje gjate nates

 

Kjo drite LED mund te vendoset tek dhoma e femijeve, koridore shkallet etj.

Kur te fillon te erresohet kjo drite ndezet ne menyre automatike, si dhe ndalet ne oret e hershme te mengjesit. Eshte e sigurt per femijet - nuk nxehet kur eshte ne perdorim.

Maksimumi qe shpenzon kjo drite eshte 0.3W, pra e kursen shume energjine elektrike

 

Security lighting for children's room, hall, staircase or sick-room.

The LED night light switches on automatically by a highly sensitive photocell at dark and off in the light hours.

 gentle, easy viewing light
• latest LED technology
• safe for children – does not get hot in use
• connection voltage: 220-240 V AC, 50 Hz
• max. rating: 0.3 W (extremely power saving)

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova