USB kabell me mini USB per fotoaparate

USB kabell me mini USB per fotoaparate

€3,40
Kodi i Produktit: D367701
Stock Instock

Overview

USB kabell me mini USB per fotoaparate. USB kabell 2.0 me Mini USB 2.0 poashtu mund te perdoret per fotoaparate NIKON dhe te tjera, 1.5m.

USB kabell me mini USB per fotoaparate.

USB kabell 2.0 me Mini USB 2.0 poashtu mund te perdoret per fotoaparate NIKON dhe te tjera, 1.5m.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova