Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Panasonic
SALE -35%

Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Panasonic

€17,30 €26,50
Kodi i Produktit: 9804680
Stock Instock

Overview

Adapter per fotoaparat dhe kamere Panasonic Seite A CGA-DU06/-DU07/-DU12/- DU14/-DU21, CGAS001/DMW-BCA7, CGAS303, CGR-D07S/-D08S/- D16S/-D28S/-D54...

Adapter per fotoaparat dhe kamere Panasonic

Seite A CGA-DU06/-DU07/-DU12/- DU14/-DU21, CGAS001/DMW-BCA7, CGAS303, CGR-D07S/-D08S/- D16S/-D28S/-D54S, CGRD110/-D120/-D220/-D320 CGR-S602/-S603/DMWBL14, VW-VBD070/- VBD120/-VBD140 VW-VBD210/-VBD310 VW-VBG130/-VBG260

Seite B CGA-S002/DMW-BM7 CGA-S003/VW-VBA05 CGA-S005/DMW-BCC12 CGR-S006/DMW-BMA7 CGA-S007/DMW-BCD10 CGA-S008/DMW-BCE10 CGA-S101/DMW-BC7 CGAS301/-S302/VW-VBA10

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova