Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Casio / KODAK / FUJI

Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Casio / KODAK / FUJI

€26,50
Kodi i Produktit: 9804648
Stock Instock

Overview

Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Casio / KODAK / FUJI Seite A Casio NP-20/NP-40 Casio NP-60/NP-70 Fuji NP-30/NP-40 KLIC-7001/-7002/...


Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Casio / KODAK / FUJI

Seite A Casio NP-20/NP-40 Casio NP-60/NP-70 Fuji NP-30/NP-40 KLIC-7001/-7002/-7003 KLIC-7005
Seite B Casio NP-30/-50/-100 Fuji NP-40/-50/-60/-80 Fuji NP-95/-100/-120 Fuji NP-140 KLIC-3000/-5000/-7000 KLIC-7004/-7005

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova