Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Samsung
SALE -35%

Mbushes i baterise per fotoaparat dhe kamere Samsung

€17,30 €26,50
Kodi i Produktit: 9804657
Stock Instock

Overview

Adapter mbushes per fotoaparat / kamere Samsung Seite A SB-P90/-P180 SB-P120/-P240 SLB-0637 SLB-0737 / SLB-0837 SLB-1137C SLB-1437 Seite B SB-...

Adapter mbushes per fotoaparat / kamere Samsung

Seite A SB-P90/-P180 SB-P120/-P240 SLB-0637 SLB-0737 / SLB-0837 SLB-1137C SLB-1437

Seite B SB-L110/-L220 SB-L160/-L320 SB-LH73 / SB-LH82 SB-LSM80/-LSM160/-LSM330 SLB-10A SLB-0837(B) SLB-0937, SLB1137D SLB-1237

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova