Micro SD kartel e shpejt 8GB / class10

Micro SD kartel e shpejt 8GB / class10

€0,00
Kodi i Produktit: 23942440123
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Micro SD kartel e shpejt 8GB / class10 Kjo kartel e shpejt e klases 10 perdoret per telefona mobil, kamera, fotoaparate etj. e qe mundeson perveq b...

Micro SD kartel e shpejt 8GB / class10

Kjo kartel e shpejt e klases 10 perdoret per telefona mobil, kamera, fotoaparate etj. e qe mundeson perveq bartjen e gjirimeve dhe fotografive  normale, mundeson edhe bartjen e te dhenave High Definition.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova