Qante standarte per kamere

€48,00
Kodi i Produktit: H837272
Stock Instock

Overview

Qante standarte  per kamere  Firma DigiStar prezentohet ne nje eleganc klasike. Ky model ofron hapsire dhe siguri per kamer (te ndryshme), objektiv...

Qante standarte  per kamere 

Firma DigiStar prezentohet ne nje eleganc klasike. Ky model ofron hapsire dhe siguri per kamer (te ndryshme), objektiv dhe blic. Natyrisht qe edhe pjest e vogla dhe pjest percjellse gjejn vend. Praktike qanten e bene hapja larg nga trupi. Qanta mund te bartet edhe permes rrypit ne shtepin. HAPSIRA E BRENDSHME E QANTES 28x13x16 cm.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova