Bateri per fotoaparat dhe kamere Panasonic DMW-BCE10E

Bateri per fotoaparat dhe kamere Panasonic DMW-BCE10E

€20,00
Kodi i Produktit: 9164531
Stock Instock

Overview

  Panasonic, CGA-S008/DMW-BCE10E, VWVBJ10, (Lumix DMC-FX30, Lumix DMC-FX33, DMC-FX35, DMCFX36, DMCFX37, DMCFX38, DMCFX55, DMCFX500, DMCFX520,...


 

Panasonic, CGA-S008/DMW-BCE10E, VWVBJ10, (Lumix DMC-FX30, Lumix DMC-FX33, DMC-FX35, DMCFX36, DMCFX37, DMCFX38, DMCFX55, DMCFX500, DMCFX520, SDRS7, SDRS9, SDRS10, SDRSW20, SDRSW28, SDRS15, SDRS26, SDRSW21 RICOH DB-70 (DSC: Caplio R6, Caplio R7, Caplio R8, Caplio R10, Caplio CX1, LEICA BP-DC-6 (DSC: C-LUX 2, C-LUX 3), 3,7Wh

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova