AAA bateri rimbushse 1000mAh NIMH 4 copa

€14,00
  • 3 ose më shumë €11,00
Prodhuesi:Philips
Kodi i Produktit: F157398
Stock Instock

Overview

AAA bateri rimbushse 1000mAh NIMH 4 copa Origjinal Philips baterija rimbushese me kapacitet te larte prej 1000mAh Keto bateri kualitative mund te ...

AAA bateri rimbushse 1000mAh NIMH 4 copa

Origjinal Philips baterija rimbushese me kapacitet te larte prej 1000mAh

Keto bateri kualitative mund te rimbushen 1000 here dhe perdoren per paisje dhe aparate te ndyshme

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova