Shperndares special i sinjalit SAT dhe antenes 5-2450MHz
SALE -35%

Shperndares special i sinjalit SAT dhe antenes 5-2450MHz

€3,90 €6,00
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €3,10
Kodi i Produktit: 3354625
Stock Instock

Overview

Mundeson ndarjen e sinjalit te antenes (kabllovik) 5-860Mhz dhe SAT 950-2450Mhz Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur! Ne ato...

Mundeson ndarjen e sinjalit te antenes (kabllovik) 5-860Mhz dhe SAT 950-2450Mhz

Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur!
Ne ato raste ku deri ne dhome ekziston vetem nje kabell i antenes, mirepo deshirohet qe permes atij kablli te bartet sinjali kabllovik dhe ai satelitor, pa u penguar njeri me tjetrin. 

Ky artikull mundeson qe njeren ane te lidhet lidhja kabllovike dhe satelitore, kurse artikulli i njejte qe gjendet afer TV-se perdoret si ndares i sinjalit kabllovik dhe satelitor. 

Per me shume mund te na kontaktoni per sqarim. 

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova