Shperndares i sinjalit te SAT dhe Kabllovik
SALE -37%

Shperndares i sinjalit te SAT dhe Kabllovik

€3,80 €6,00
  • 5 ose më shumë €2,95
Kodi i Produktit: 5412810097869
Stock Instock

Overview

Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur! Ne ato raste ku deri ne dhome ekziston vetem nje kabell i antenes, mirepo deshirohet qe per...

Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur!
Ne ato raste ku deri ne dhome ekziston vetem nje kabell i antenes, mirepo deshirohet qe permes atij kablli te bartet sinjali kabllovik dhe ai satelitor, pa u penguar njeri me tjetrin. 

Ky artikull mundeson qe njeren ane te lidhet lidhja kabllovike dhe satelitore, kurse artikulli i njejte qe gjendet afer TV-se perdoret si ndares i sinjalit kabllovik dhe satelitor. 

Per me shume sqarime mund te na kontaktoni. 

 

This SAT/UHF/VHF combiner can be used to combine a satellite signal with a cable TV signal. With POWER PASS.

Product description

• Frequency range VHF/UHF: 5 - 860 MHz
• Frequency range SAT: 950 - 2400 MHz

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova