Sy / LNB sateliti me 4 dalje Astra/Eutelsat
SALE -32%

Sy / LNB sateliti me 4 dalje Astra/Eutelsat

€61,00 €90,00
Kodi i Produktit: F278042
Stock Instock

Overview

  Sy / LNB sateliti me 4 dalje Astra/Eutelsat Monoblock-LNB me 4 dalje per 4 Resivera (familje) per me shiqu 2 satelita (Astra/Eutelsat) ne te...

 

Sy / LNB sateliti me 4 dalje Astra/Eutelsat

Monoblock-LNB me 4 dalje per 4 Resivera (familje) per me shiqu 2 satelita (Astra/Eutelsat) ne te njejten kohe. Pra, nuk ka nevoje per motorr. Praktik per me lidhe direkt kete LNB ne kater resivera dhe me i pa programet e dy satelitave pa multiswich dhe pa diseq. Punon me te gjithe resiverat.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova