DVR me 4 kanale, USB dhe teledirigjues

€216,00
Prodhuesi:Konig
Kodi i Produktit: 5412810137268
Stock Instock

Overview

Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje ky produkt eshte i ri i pa perdorur. Me kete DVR incizues jeni ne anen e sigurt. I p...


Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje ky produkt eshte i ri i pa perdorur.

Me kete DVR incizues jeni ne anen e sigurt. I pershtatshem per shtepi, lokale te ndryshme, si dhe eshte i pershtatshem per kamp shtepize ose ngjashem, pasiqe ka mundesi te lidhet edhe me 12V. Menun e ka ne disa gjuhe dhe eshte shume lehte te punosh me te. Poashtu ka mundesi qe incizimin me e barte ne USB (Backup) dhe ne qetesi ta shikosh permes PC nga nje vend tjeter. Harddisku SATA mund te vendoset deri ne 1000GB. Ka password i cili ia pamundeson hyrjen ndonje personi te pa autorizuar.Punon me tension prej 100 deri ne 240V, pra edhe nese rryma eshte e dobet nuk shfaq probleme.

RISI!!! Artikujt qe i kemi ne stok,  mund ti keni neper te gjitha qytetet e Kosoves, brenda 24 oresh!

This compact HDD recorder is designed for security and observation CCTV systems. The built-in quad processor enables you to get a full overview of the situation on a single screen. The 12 V connection makes this recorder ideal for mobile use, and the removable HDD tray allows you to easily change the drive. The recorder can be controlled with a mouse for easy and convenient use. The USB connection ensures an easy backup. Includes a remote control.

Features: 

• Duplex operation, simultaneous playback/record 
• USB port for media backup 
• Removable HDD rack with lock 
• 15 Days recording at 25 fps with 500 GB harddisk 
• Motion detection and video loss alarm 
• Password protection 
• Supplied without harddisk 

Specifications: 

• Channel input: 4x BNC 
• Channel output: 1x BNC 
• Processor: Quad 
• Compression: Enhanced MJPEG 
• Frame rate: 25 
• Harddisk capacity: Up to 1TB 
• Harddisk interface: SATA 
• Dimensions: 185x132x80 mm 
• Power: 100~240 V AC / 12 V DC, 3A

 
 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova