DVR incizues per ti lidhur 8 kamera

DVR incizues per ti lidhur 8 kamera

€226,00
Prodhuesi:Konig
Kodi i Produktit: 5412810074617
Stock Instock

Overview

Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje!! produkti eshte i ri dhe i pa perdorur DVR incizues per ti lidhur 8 kamera, 4 k...


Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje!! produkti eshte i ri dhe i pa perdorur


DVR incizues per ti lidhur 8 kamera, 4 kamera te inqizohen ne harddisk dhe 4 te tjera te monitorohen dhe anasjelltas.

Poashtu ka funksione te ndryshme komandimi.

Fotografine shume kualitative.

 

RISI!!! Artikujt qe i kemi ne stok,  mund ti keni neper te gjitha qytetet e Kosoves, brenda 24 oresh! 

 

Me poshte mund te gjeni pershkrimin e artikullit ne gjuhen angleze :

With dual quad page. 


Note: 4 channel recording, during recording only one quad page available.
 


• Recording: 25fps at 720x576 pixels 
• Image Compression: Modified MJPEG (12-20Kb per frame) 
• Display frame: 100 fields/s 4x25 field/s 
• Record frame rate: 25,12,8,6,4,3,2,1 
• Recording schedule: No record, Continue, Sensor, Motion detection 
• Display mode: Quad, Full screen 
• HDD storage: Recommended Seagate or Maxtor 200GB 
• Recording time: 14 days/120GB/7fps/normal quality 
• Alarm: 4 alarm input, 1 alarm output 
• Video Quality: 3 levels; Basic, Normal and High 
• Dimensions: 400x276x69 mm 
• Input: 8x Composite BNC 75 Ohm 
• Output: 2x Composite BNC 75 Ohm 
• Power adapter: 230VAC, 12VDC 2A 
• Operating temperature: 0~55 C

Brand König 

Sort None 

Video Input Channels 8 

Video Input Connector BNC 

Video Output Channels 2 

Video Output Connector BNC

 Audio Input Channels None 

Audio Input Connector None 

Audio Output Channels None 

Audio Output Connector None 

Audio Recording Channels None 

Compression MJPEG (.mpe .mpeg .mpg) 

Maximum Recording Framerate 25

Network Interface RJ45 

Alarm None 

Voltage 12DC V

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova