Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje
SALE -13%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€20,00 €23,00
Kodi i Produktit: 5412810064151
Stock Instock

Overview

  Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjer...

 

Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjera automati kishte kur ta ndalim aparatin kryesor me teledirigjus. Poashtu nese lidhim si Master kompjuterin, sapo ta ndalim atë, ndalen edhe aparatet tjera automatikisht dhe sapo te dhezim PC-n dhezen automatikisht aparatet tjera.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova