Bluetooth ore aktiviteti
SALE -39%

Bluetooth ore aktiviteti

€40,40 €66,00
Prodhuesi:Konig
Kodi i Produktit: 5412810231560
Stock Instock

Overview

  Ky artikull eshte ne zbritje 45% Bluetooth bylyzyk dore qe mbahet gjate dites per aktivitete ditore qe te arrihet stil i shendetshem i jeteses...

 

Ky artikull eshte ne zbritje 45%

Bluetooth bylyzyk dore qe mbahet gjate dites per aktivitete ditore qe te arrihet stil i shendetshem i jeteses. Rezultatet personale munden me aplikacionin gratis qe jane ne Apple App Store dhe Google Play pa kablla te memorizohen ose te barten. Regjistrimi i hapave te kaluar, djegjes se kalorive, largsia dhe kohzgjatja e aktiviteteve, vezhgimi i gjumit.

Rrypi deri ne XL per duar korpulente. Ore me stil dhe e bukur , perdoret per te dy gjinite.

Aplikacioni i ri i ketije produkti eshte : MedM Health

Lexoni ne gjuhen angleze me poshte :

 

Bluetooth bracelet to wear during daily activities and achieve a healthier life style. Personal results can be stored, tracked and shared wirelessly with the free app, available on the Apple App Store and Google Play.

• Monitoring of steps, burnt calories, distance and duration of activities
• Sleep monitoring
• Comfortable and compact design
• XL wristband
• Free app for iPhone and Android™ devices
• Automatic wireless sync for optimal comfort 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova