Konvertues Sinjali Prej AV resiver, DVD etj. ne HDMI TV - projektor
SALE -53%

Konvertues Sinjali Prej AV resiver, DVD etj. ne HDMI TV - projektor

€18,00 €38,00
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: G817300
Stock Instock

Overview

Lidheni nje burim te video sinjalit DVD Player, Videorekorder, Resiverat analog (IPKO, Kujtesa, Dreambox etj.) DVR inqizues te kamerave e shume te tje...

Lidheni nje burim te video sinjalit DVD Player, Videorekorder, Resiverat analog (IPKO, Kujtesa, Dreambox etj.) DVR inqizues te kamerave e shume te tjera qe kan dalje me SCART ose RCA/Cinch ne nje HDTV televizor ose Projektor qe posedojn HDMI hyrje. KUJDES!!! Permes nje kablli, shendrrimi i nje sinjalit analog ne digjital nuk funksionon, por vetem me konvertues elektronik sikur ky qe eshte. Kjo paisje perdoret edhe per televizoret/projektoret nga Amerika ose Kanada qe kan sistem NTSC dhe nuk pershtaten me paisjet evropiane PAL. Pra eshte e mundshme qe nje sinjal A/V PAL evropian (resiver toksor ose satelitor, DVD etj.) te shendrroj ne HDMI dhe te perkrahet nga keto paisje amerikane.

Konverto sinjalin Audio/Video (Composite dhe Stereo Audio) ose skart ne HDMI sinjal (720/ 1080p)

Ideal ne ato raste kur televizori ose projektori juaj nuk ka ose e ka te prishun A/V hyrjen/portin, por edhe i pershtatshem ne ato raste kur sinjali analog Audio/Video duhet te lidhet me nje HDMI shperndares (splitter), Matrix, mikset etj. ne portin HDMI.

Software apo dicka tjeter nuk ka nevoje me u instalu, thjesht lidhe dhe shiqo (Plug and Play).

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova