Mbushes per baterija 2/6/12V deri 40Amp.

Mbushes per baterija 2/6/12V deri 40Amp.

€29,00
Kodi i Produktit: F295726
Stock Instock

Overview

Mbushes per baterija 2/6/12V deri 40Amp. Me kete adaptor mund te mbushen baterijat e llojeve te ndryshme me gel ose thartinqe tension  2, 6 dhe12V,...

Mbushes per baterija 2/6/12V deri 40Amp.

Me kete adaptor mund te mbushen baterijat e llojeve te ndryshme me gel ose thartinqe tension  2, 6 dhe12V, prej 1,2 deri ne 40 Amper. Sistem I mbrojtjes nga ndrrimi I poliratetit, lidhja e shkurt dhe mbi rimbushja. Punon ne tension 100-240V dhe ka mbushjen 400mA.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova