Mbushes per bateri LR20, AAA , AA ,9 V ,Mono D

Mbushes per bateri LR20, AAA , AA ,9 V ,Mono D

€0,00
Kodi i Produktit: 8164790
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Mbushes per bateri LR20, AAA , AA ,9 V ,Mono D Mbushes automatik i baterijave NiCd dhe NiMH. Munden prej 1-4 cop bateria rimbushese te rimbushen me...

Mbushes per bateri LR20, AAA , AA ,9 V ,Mono D

Mbushes automatik i baterijave NiCd dhe NiMH. Munden prej 1-4 cop bateria rimbushese te rimbushen me madhesi AAA; AA; Baby C ose Mono D, si dhe 1-2 9V-Blok katrore. Aparati eshte i paisun me tregus te rimbushjes, mbrojtje nga gabimi ne polaritet, si dhe pershtatja automatike te amperazhes se rimbushjes.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova