Kontrollues profesional I baterive 12V

Kontrollues profesional I baterive 12V

€18,00
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €14,00
Prodhuesi:ANSMANN
Kodi i Produktit: 5345945
Stock Instock

Overview

Testues profesional per bateri te vetures 12V Me kete paisje praktike mundesohet shume shpejt te kontrollohet mbushja dhe fuqia aktuale e bateris. ...

Testues profesional per bateri te vetures 12V

Me kete paisje praktike mundesohet shume shpejt te kontrollohet mbushja dhe fuqia aktuale e bateris.

Vozitesi ose serviseri ka mundesi shume shpejt brenda disa minutave amperazhen dhe gadishmirin e aktivizimit te bateris me kontrollu.

Puna me paisje eshte e lehte

Kabllat qe kan ngjyrnat kuq e zi ngjiten ne kontaktor te bateris, por nje lidhje e shkurt ose ndryshim i polariteteve nuk eshte e mundshme pasiqe eshte e integruar mbrotja.

Sinjalizim i ndryshem ne paisje mundeson edhe pa pas njohuri teknike, te diagonstifikohet gjendja e bateris se vetures.

Ne kete menyre mund te kontrollohet me heret gjendja e bateris para se qe te ju len ne rruge.

Me poshte gjeni perkthimin ne gjuhen angleze.


suitable for Lead Acid / SLA


Professional testing device for your 12V car battery

With this handy tester you can quickly and easily check the charge state of your car battery.


Charging circuit and launch readiness

Using this device either the driver or the service centre can check the charging circuit and status of the car battery within minutes.


Easy handling

Taking a few seconds to set up, the device is connected to the battery posts with help of coloured crocodile clips. Integrated protection prevents short circuit or reverse polarity. 


Reliable diagnosis

Different colour indicator lights offer easy and reliable diagnosis of your car battery as well as the charging circuit. Both factors are important, so you don’t want any surprises when starting the car. Poor condition batteries can be detected earlier and replaced, so that the car will start when needed.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova