Mbushes I bateriave AA ose AAA ose 9V bllok

Mbushes I bateriave AA ose AAA ose 9V bllok

€16,00
Kodi i Produktit: 8164794
Stock Instock

Overview

Mbushes I bateriave AA ose AAA ose 9V bllok Universal mbushes I bateriave AA dhe AAA, NiCd dhe NiMH  Mund te vendosen 1 deri ne 4 bateria AA ose A...

Mbushes I bateriave AA ose AAA ose 9V bllok

Universal mbushes I bateriave AA dhe AAA, NiCd dhe NiMH 
Mund te vendosen 1 deri ne 4 bateria AA ose AAA ose 1 x 9V bllok
Mbushesi eshte I paisur me mbushje automatike, I paisur me drite sinjalizuese te rimbushjes, mbrojtes nga montimi I gabushum I polaritetit.

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova