Kalkulator me bord per 15 fleta A4

Kalkulator me bord per 15 fleta A4

€18,00
Prodhuesi:Olympia
Kodi i Produktit: o4675
Stock Instock

Overview

Kalkulator me bord per 15 fleta A4 Kjo paisje kualitative eshte nga firma gjermane Olympia. Kjo paisje mundeson qe te dukeni serioz kur te jeni ...

Kalkulator me bord per 15 fleta A4

Kjo paisje kualitative eshte nga firma gjermane Olympia.

Kjo paisje mundeson qe te dukeni serioz kur te jeni para klientit qe te beni oferte. Mundeson qe deri ne 15 fleta A4 me I vendos ne tabel per shenime dhe skica. dhe larte eshte llogaritsi me solar. I pershtatshem per arhitekt, mjeshter te kuzhinave, rrymes, ujit dhe te lemijave te ndryshme, student etj.

 

Me poshte mund te gjeni pershkrimin e artikullit ne gjuhen angleze :

1 Line LC-Display with 8 Digits 
Combined Battery/Solar cell operation with Auto Power Off

  • ON/OFF/Clearfunction
  • Basic calculation (+, -, x, ./.)
  • Memory funktion (M+, M-, MRC)
  • Sign change (+/-)
  • Squere Root (√)
  • Percent (%)
  • Display size:  53 x 12 mm
  • Clipboard for A4 up to 15 sheet
  • Dimensions: 345 x 230 x 30 mm
  • Weight: 320 g

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova