Konvertues sinjali skart ne antene

€56,00
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €50,00
Prodhuesi:Axing
Kodi i Produktit: 9116026
Stock Instock

Overview

Konvertues sinjali skart ne anteneKonvertus I sinjalit prej Skart ne Koaksial (antene) ne kanalet C5-C12, S11-S41, C21-C69  Mundson hyrjen me skart ka...

Konvertues sinjali skart ne antene

Konvertus I sinjalit prej Skart ne Koaksial (antene) ne kanalet C5-C12, S11-S41, C21-C69  

Mundson hyrjen me skart kabell ose qinq (RCA) dhe dalje me anten kabell (koaxial).Fotografija eshte e shkelqyshme. Kjo paisje eshte interesant edhe ne ato raste kur deshirojm te krijojme lidhje kabllovike ne hotel, spital apo lokacione te tjera. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova