Teledirigjues qe programohet per Klima - 1000 modele

Teledirigjues qe programohet per Klima - 1000 modele

€12,80
Prodhuesi:SUPERIOR
Kodi i Produktit: G616233
Stock Instock

Overview

Teledirigjues qe programohet per Klima - 1000 modeleKy teledirigjues special dhe univerzal eshte i dedikuar per 1000 lloje te ndryshme te klima paisje...

Teledirigjues qe programohet per Klima - 1000 modele

Ky teledirigjues special dhe univerzal eshte i dedikuar per 1000 lloje te ndryshme te klima paisjeve nga prodhues te njohur. Programohet permes kodit direkt ose kerkimit manual. Posedon LCD Display, susta te medha per konfor me te madhe si dhe On/Off Timer. Ky teledirigjues eshte ideal ne rast te demtimit apo humbjes te teledirigjuesit origjinal te klimes tuaj.


The universal remote control for air conditioning devices, easy to program.

  • Universal remote control for air conditioning devices. Compatible with all of the original remote controls
  • Two programming modes: manual and automatic
  • ON/OFF programmable function
  • Dedicated buttons for heating (“Fast Hot” – 27° C) and cooling (“Fast Cool” – 21° C) functions
1
2
3


Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova