Tabele antistatike per pune 359X260X5MM

Tabele antistatike per pune 359X260X5MM

€18,00
Prodhuesi:JAKEMY
Kodi i Produktit: M287828
Stock Instock

Overview

Tabele antistatike per pune 359X260X5MMTepih pune per profesione te ndryshme siq jan serviser te telefonave, tabletave, llaptova, televizorave dhe shu...

Tabele antistatike per pune 359X260X5MM

Tepih pune per profesione te ndryshme siq jan serviser te telefonave, tabletave, llaptova, televizorave dhe shume te tjere. Materiali silikon jo rreshqites qe eshte rezistent i temperaturave te larta.

Anash jan hapsira te vogla qe ndihmojn qe pjeset e vogla, shtrafat gjate riparimit mos me humbe dhe mos me u perzi. Rezistent i temperaturave deri ne 300 grad. Pra, mund te perdoret edhe pune me pikje me letkon / havije. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova