Pincete karboni e drejt dhe e kthyer 2 ne 1

€8,00
Prodhuesi:JAKEMY
Kodi i Produktit: M345640
Stock Instock

Overview

Pincete karboni e drejt dhe e kthyer 2 ne 1Pinceta me maje nga karboni i lart, anti statik, me maje te drejt dhe kthyera per shfrytezim ne menyra te n...

Pincete karboni e drejt dhe e kthyer 2 ne 1

Pinceta me maje nga karboni i lart, anti statik, me maje te drejt dhe kthyera per shfrytezim ne menyra te ndryshme. Ndrrim i thjesht i majes.

Gjatsia: 130mm

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova