Mikrofon Dynamik VIVANCO konektim 3,5 mm dhe 6,3 mm dhe 3m kabell

Mikrofon Dynamik VIVANCO konektim 3,5 mm dhe 6,3 mm dhe 3m kabell

€11,80
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €9,00
Prodhuesi:Vivanco
Kodi i Produktit: V14508
Stock Instock

Overview

Mikrofon dynamik VIVANCONje mikrofon Uni direktional me konektim 3,5 mm dhe 6,3 mm, me nderpreres.Korniza me ABS, me gjatsi te kabllit 3,1 meter, 

Mikrofon dynamik VIVANCO

Nje mikrofon Uni direktional me konektim 3,5 mm dhe 6,3 mm, me nderpreres.

Korniza me ABS, me gjatsi te kabllit 3,1 meter, 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova