Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte

Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte

€20,00
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €15,00
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 2840294
Stock Instock

Overview

Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte2XCINCHSTECKER / 2XCINCHST. + GROUND CABLE GOLD PLATED 10,0M
Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte

2XCINCHSTECKER / 2XCINCHST. + GROUND CABLE GOLD PLATED 10,0M


Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova