Bateri industriale 1/2AA 3,6V-1000MAH

Bateri industriale 1/2AA 3,6V-1000MAH

€6,80
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €5,80
Prodhuesi:SAFT
Kodi i Produktit: 5399693
Stock Instock

Overview

Bateri industriale 1/2AA 3,6V-1000MAH Kjo bateri I ka polaritet me tel te kontaktit qe leht piken dhe te montohen ne shasi apo aparatur. Tensioni 3,6V...

Bateri industriale 1/2AA 3,6V-1000MAH 

Kjo bateri I ka polaritet me tel te kontaktit qe leht piken dhe te montohen ne shasi apo aparatur. Tensioni 3,6V, Kapaciteti: 1Ah, Tipi: 1/2AA / 1/2R6 / 1/2UM3 / CR1/2AA / 6127 / 14250, Permbajtja: Lithium-thionyl chloride (Li-SOCl2), nuk eshte bateri rimbushse,  Lartsia: 24,8mm, trashsia: 14,65mm,

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova