Multiswitch 5 hyrje 16 dalje

Multiswitch 5 hyrje 16 dalje

€124,00
Prodhuesi:ASCI
Kodi i Produktit: 9192008
Stock Instock

Overview

Multiswitch 5 hyrje 16 daljeASCI prodhues gjerman per SAT Multiswitch per nje satelit (p.sh. nje nga ASTRA, EUTEL, HOTBIRD, Tyrk etj.) dhe 16 resiver ...

Multiswitch 5 hyrje 16 dalje

ASCI prodhues gjerman per SAT Multiswitch per nje satelit (p.sh. nje nga ASTRA, EUTEL, HOTBIRD, Tyrk etj.) dhe 16 resiver te ndryshem munden te lidhen ne kete shperndares. Poashtu ketu ka mundesi edhe nje sinjal kabllovik te bartet permes te njejtit kabel. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova