Konvertues 3G-SDI ode HD ne HDMI

€148,00
Prodhuesi:Delock
Kodi i Produktit: H424928
Stock Instock

Overview

Konvertues 3G-SDI ode HD ne HDMIPerdore kete konvertues per shendrrim te nje sinjali HD- ose 3G SDI sinjal nje HDMI. Keshtu mundeni qe nje kamer me HD...

Konvertues 3G-SDI ode HD ne HDMI

Perdore kete konvertues per shendrrim te nje sinjali HD- ose 3G SDI sinjal nje HDMI. Keshtu mundeni qe nje kamer me HD-SDI dalje me lidhe me HDMI monitor, televizor ose projektor. Shperndarja e sinjalit SDI mund te realizohet permes kabllit HD SDI (kemi ne stok) 75 Ohm me port BNC. • Chip: GV7601. perkrah  3G-SDI Level A, Perkrah rezulucionet:

 SD 480i, 525i dhe 625i

 HD 720p 24, 25, 30, 50 dhe 60 Hz

 HD 1080i 50, 60 Hz

 HD 1080p 24, 25, 30, 50 dhe 60 Hz. Perkrah bartjen e informatave 270 Mb/s ~ 2,97 Gb/s

Perkrah bartjen e 8 kanaleve 48 kHz PCM Audio. Kornize robuste, terhekja e rrymes max. 2,5 W

Madhsiat (Gjatsia x gjersia x lartsia): ca. 100 x 70 x 25 mm


Kabllin adekuat per HD-SDI e gjeni ne kete link, kliko ketu ose mund ta gjeni me poshte.

Description

This Delock converter can be used to convert an HD- or 3G-SDI signal to an HDMI signal.You can connect e. g. a camera with HD-SDI output to an HDMI monitor. The SDI signal is transmitted via a conventional 75 Ohm coaxial cable with BNC connectors.


Specification

• Connector:
    Input: 1 x BNC female (SDI)
    Output: 1 x BNC female (SDI, pass-through)
        1 x HDMI-A female
• Chipset: GV7601
• Supports 3G-SDI Level A
• Supported resolution:
    SD 480i, 525i and 625i
    HD 720p 24, 25, 30, 50 and 60 Hz
    HD 1080i 50, 60 Hz
    HD 1080p 24, 25, 30, 50 and 60 Hz
• Supported data rate: 270 Mb/s ~ 2.97 Gb/s
• Supports 8 channels of 48 kHz PCM audio
• Robust metal housing
• Power consumption: max. 2.5 W
• Dimensions (LxWxH): ca. 100 x 70 x 25 mm


Power supply specification

• Wall power supply
• Input: AC 100 ~ 240 V / 50 ~ 60 Hz / 0.5 A
• Output: 5 V / 2 A
• Ground outside, plus inside
• Dimensions:
    inside: ø ca. 2.1 mm
    outside: ø ca. 5.5 mm
    length: ca. 9 mm


Package content

• 3G-SDI > HDMI Converter
• Mounting brackets and screws
• Power supply

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova