Stacion I terhjekjes se kallajit me LCD display

Stacion I terhjekjes se kallajit me LCD display

€130,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: M311936
Stock Instock

Overview

Stacion I terhjekjes se kallajit me LCD displayProskit terheqes i kalljit. Kjo paisje eshte interesante dhe me nje cmim te arsyeshem e bene te pazeven...

Stacion I terhjekjes se kallajit me LCD display

Proskit terheqes i kalljit. Kjo paisje eshte interesante dhe me nje cmim te arsyeshem e bene te pazevendsushem ne profesione te ndryshme qe piket dhe terhiqete kallaji. Posedon display te madhe per lexuarje te dhenave. Fuqia dhe temperatura 140W - 480°C


SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331B

SS-331BImage Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova