Termometer DIGITAL minus 50 deri ne plus 300grad

Termometer DIGITAL minus 50 deri ne plus 300grad

€7,20
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €5,80
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: H763604
Stock Instock

Overview

Termometer DIGITAL minus 50 deri ne plus 300gradtermometer praktik per matje te ndryshme ne profesione te ndryshme per temperatura nga -50 deri ne +30...

Termometer DIGITAL minus 50 deri ne plus 300grad

termometer praktik per matje te ndryshme ne profesione te ndryshme per temperatura nga -50 deri ne +300 grad. Poashtu dedikohet edhe per pjekje (pregaditje) te mishit dhe te tjera

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova