Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 A

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 A

€128,00
Prodhuesi:Peaktech
Kodi i Produktit: M883869
Stock Instock

Overview

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 AKy rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, laborato...

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 A

Ky rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, laborator si dhe per profesione te ndryshme. Rregullus digjital i tensionit te vijushem permes potenciometrit qe rregullojn tensionin dhe amperazhen. Nje mikroprocesor modern paraqet ne display te dhenat, kontrollon si dhe siguron tensionin dhe amperazhen. Bashke me paisje eshte edhe kablli i rrymes dhe udhzimi.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova