Bartes I sinjalit HD deri ne 100m permes UTP

Bartes I sinjalit HD deri ne 100m permes UTP

€146,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: H540787
Stock Instock

Overview

Bartes I sinjalit HD deri ne 100m permes UTPFull HD percjelles i sinjalit deri ne 100m largesi vetem permes 1 kablli UTP (interneti-Lan). Shiqo progra...

Bartes I sinjalit HD deri ne 100m permes UTP

Full HD percjelles i sinjalit deri ne 100m largesi vetem permes 1 kablli UTP (interneti-Lan). Shiqo programet digjital TV Decoder, Resiver HD (Kujtesa,IPKO,DigitAlb,DreamBox) Media Center PC, Blu-Ray-Disc ose HDD Rekorder ne HD kualitet diku tjeter ne shtepi ose objekt deri ne 100m larg permes nje kablli te interneti. Poashtu transmetuesi perveq qe posedon portin HDMI in (hyrje) posedon daljen HDMI OUT qe ai sinjal te dal dhe te lidhet ne televizor egzistues aty afer. Kjo mundeson qe mos te blihet edhe nje splitter HDMI shtes.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova