Smart Home kompatibel me Alexa dhe Google

Smart Home kompatibel me Alexa dhe Google

€157,00
Prodhuesi:EQ-3
Kodi i Produktit: H282866
Stock Instock

Overview

Smart Home kompatibel me Alexa dhe GoogleMe kete IP ACCESS POINT paisje ipet mundesia qe komandimet nga telefoni I menqur te realizohen. I besueshem p...

Smart Home kompatibel me Alexa dhe Google

Me kete IP ACCESS POINT paisje ipet mundesia qe komandimet nga telefoni I menqur te realizohen. I besueshem paisqe realizimi i komandimeve behet ne frekuenc 868 MHz. 

Siguri ë lartë fal dekodimeve AES dhe vend ndodhjen e serverave në Gjermani. Sinjalizimi i IP simboleve qe tregojn gjendjen faktike te realizuesve te informateve (kuq, kalter, verdhe). Lidhet me nje kabell te zakonshem ne rrjet. Robust dhe me dizajn. Eshte kompatibel me Amazon Alexa, Google Assistant. Me kete paisje dhe paisjet ndermjetsuese mund te komandohen dritat, nxemja, shtekat e rrymes qendrore, temperatura dhe lagshtia dhe shume, stacion kohor, senzora te ndryshem dhe te tjera. 


Ne paketim jane: Homematic IP Access Point

Adapteri I rrymes, shtrafa, tiplla dhe udhzimi
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova