Paste per ftofjen e CPU 8GR MX2

Paste per ftofjen e CPU 8GR MX2

€7,80
Prodhuesi:Arctic
Kodi i Produktit: M922774
Stock Instock

Overview

Paste per ftofjen e CPU 8GRKjo paste speciale perdoret per profesione te ndryshme per ftofjen e kartelave grafike, BGA,  CPU- dhe GPUprocesorave-integ...

Paste per ftofjen e CPU 8GR

Kjo paste speciale perdoret per profesione te ndryshme per ftofjen e kartelave grafike, BGA,  CPU- dhe GPUprocesorave-integrallave dhe te tjera.
Per arsye te perqushmeris se lart te nxehtesis dhe rezistences ne nxehtesi, garanton MX-2 nje perqushmeri eficiente ne komponente. Perqon nxehtesin edhe me shtypje te lehte! Nje nder perquesit me te mire!

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova