Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6

Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6

€2,90
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: M932083
Stock Instock

Overview

Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6Kjo lidhse (F / F) e konektorve RJ45 te kabllave interneti deri te standarti CAT6A, mundeson leht dhe shpejt ...

Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6

Kjo lidhse (F / F) e konektorve RJ45 te kabllave interneti deri te standarti CAT6A, mundeson leht dhe shpejt vazhdimin e kabllit te internetit. Izolim i dyfisht, kontaktet me ari te flakrume, lidhja 1:1

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova