Kuti me 45 fioka kualitative dhe kornize metali

Kuti me 45 fioka kualitative dhe kornize metali

€46,00
Prodhuesi:RAACO
Kodi i Produktit: 6586079
Stock Instock

Overview

Kuti me 45 fioka kualitative dhe kornize metali Dimensionet : 51 x 30 x 15 cm  

Kuti me 45 fioka kualitative dhe kornize metali

Dimensionet : 51 x 30 x 15 cm

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova