Dana per konektor interneti dhe telefoni

€23,00
  • 3 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €16,00
Kodi i Produktit: 5412810126088
Stock Instock

Overview

Me keto dana mund te vendosen konektoret te ndryshem RJ10 (4P4C), RJ11 (4P6C), RJ12 (6P6C), RJ45 (8P8C). Keto dana dedikohen per konektor telefoni dhe...

Me keto dana mund te vendosen konektoret te ndryshem RJ10 (4P4C), RJ11 (4P6C), RJ12 (6P6C), RJ45 (8P8C). Keto dana dedikohen per konektor telefoni dhe interneti me 4, 6 dhe 8 pin.

 

Lexo ne gjuhen angleze me poshte : 

Crimping tool for modular connectors.

Suitable for:
• RJ10 (4P4C)
• RJ11 (4P6C
• RJ12 (6P6C)
• RJ45 (8P8C)

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova