Brushe speciale qelqi per pastrim te pllakes elektronike

Brushe speciale qelqi per pastrim te pllakes elektronike

€5,00
Kodi i Produktit: 269440
Stock Instock

Overview

Me kete brushe speciale eshte e mundshme ne pllaka elektronike te largohet llaku permbi qe eshte permbi lidhjet elektronike dhe mandej aty te interven...

Me kete brushe speciale eshte e mundshme ne pllaka elektronike te largohet llaku permbi qe eshte permbi lidhjet elektronike dhe mandej aty te intervenohet me pikje/kallaj. Poashtu ideal kur pllaka eshte qare dhe kur duhet qe ato lidhje te bashkohen.

MAGIC BRUSH

For cleaning all kinds of contacts and removal of protective coating on circuit boards.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova