Bylyzyk antistatik per pune me mikroprocesor dhe pllaka te ndishme

€6,80
Kodi i Produktit: 3361262
Stock Instock

Overview

Bylyzyk antistatik per pune me mikroprocesor dhe pllaka te ndishme. Me kete bylyzyk (qafore dore) antistatik mund te punohet pa brenga ne pllaka te...

Bylyzyk antistatik per pune me mikroprocesor dhe pllaka te ndishme.
Me kete bylyzyk (qafore dore) antistatik mund te punohet pa brenga ne pllaka te ndishme elektronike.
Dedikohet per serviser qe punojn me TV, telefon mobil, paisje mjeksore, llaptop / PC, kamera dhe pllaka tjera te ndishme. Pa kete bylyzyk mund te shkaktohet zbrazje statike ne pllake dhe te djeket pllaka!!!

Specification
 
Band resistivity
Wrist strap resistivity
Wrist belt
OAL
Individual Packing
<50Ω
106Ω
Fixed
10Ft
Blister Card
 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova