Fryrese ajri me 50ml vollum PROSKIT

Fryrese ajri me 50ml vollum PROSKIT

€5,00
Kodi i Produktit: F708949
Stock Instock

Overview

Me kete fryrse te ajrit mundesohet largimi I pluhrit ne llaptop, foto-kamera, mobil telefona, MP3, IPAD, ore dhe shume paisje tjera. Madhsia 42 x 80mm...

Me kete fryrse te ajrit mundesohet largimi I pluhrit ne llaptop, foto-kamera, mobil telefona, MP3, IPAD, ore dhe shume paisje tjera. Madhsia 42 x 80mm

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova