Gume speciale antistatike per smartfone dhe tablet

Gume speciale antistatike per smartfone dhe tablet

€67,00
Prodhuesi:REGEN-I
Kodi i Produktit: G528141
Stock Instock

Overview

ESD shtres speciale antistatike me madhsi 43x29CM qe eshte ne set me kabell 1,5m gjatsi. Kjo gume speciale me hapsira te integruara per riparim te sma...

ESD shtres speciale antistatike me madhsi 43x29CM qe eshte ne set me kabell 1,5m gjatsi. Kjo gume speciale me hapsira te integruara per riparim te smart telefonave, tabletave dhe elektronik te ndishme si dhe hapsira per shtrafa dhe pjes tjera te imta. Eshte nje nje shtres speciale antistatike qe mbron elektroniken e paisjeve, nuk rreshqet, nuk rjepet, rezistente e mire ne letkon dhe nxehtesi dhe shume karekteristika tjera qe ndihmojn punen e serviserave. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova